Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
OTKRIVENO zašto se ubio pljačkaš menjačnice u Žarkovu

Foto: Marko Todorović

OTKRIVENO zašto se ubio pljačkaš menjačnice u Žarkovu

Mislili su da su sve dobro isplanirali

Najnovije
Izvor: Informer

Prema sumnjama policije, Dušan M. (26) koji je opljačkao menjačnicu u Žarkovu pa se sakrio u stanu jataka Aleksandra Botića u zgradi broj 8 u Trgovačkoj ulici, a kasnije izvršio samoubistvo pucavši sebi u glavu, najverovatnije je bio pod dejstvom narkotika.

Veruje se da je imao napad straha i paranoje usled dejstva “spida”, pa je iz očaja iznenada pucao sebi u glavu prilikom upada policije u stan u Žarkovu, a u kući u kojoj je živeo pronađena je laboratorija za proizvodnju droge, piše Informer.

Hapšenje u Žarkovu/ Foto: Marko Todorović

Izvor iz istrage kaže za ovaj list da su vrata bila blindirana, pa je razvaljivanje trajalo desetak minuta. U trenutku dok su specijalci ulazili u stan, odjeknuo je pucanj.

– U jednoj sobi zatečeni su Aleksandar Botić i S. M. Oni nisu pružali otpor prilikom hapšenja. U drugoj sobi nađeno je telo Dušana M. On je pucao sebi u slepoočnicu. Metak je prošao kroz glavu i zario se u zid. U stanu su nađena dva pištolja i plen od pljačke - kaže izvor blizak istrazi i dodaje da je policija pretresom zgrade pronašla dve kesice sa tragovima “spida”.

- Vrlo je moguće da su razbojnici konzumirali ovu drogu, zbog čega je Dušan M. posle celodnevnog skrivanja uhvatila panika. Verovatno je odlučio da se ubije misleći da nema kud i da će zaglaviti višegodišnju robiju. Telo je poslato na obdukciju, pa ćemo znati sa sigurnošću da li je bio pod dejstvom narkotika – navodi izvor.