Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
CG: Protestni skup 3. maja- "Čast i bruka žive dovijeka" (VIDEO)

Logo Demokratskog fronta u Crnoj Gori

CG: Protestni skup 3. maja- "Čast i bruka žive dovijeka" (VIDEO)

Front ne želi da se vrati u Skupštinu, koju smatraju „nelegitimnom i kontaminiranom političkom korupcijom“, ali zbog medijske blokade nameravaju da kombinuju različite vrste protesta.

Politika
Izvor: In4s

Demokratski front organizovaće u utorak, 3. maja, protestni skup pod motom „Čast i bruka žive dovijeka“, uoči skupštinske rasprave o ulasku dela opozicije u Vladu Mila Đukanovića.

Član Predsedništva DF-a Nebojša Medojević kazao je u izjavi za "Pobjedu" da će protestni skup biti 3. maja, a da će nakon toga Front odlučiti o načinu daljih protesta.

„U utorak veče biće protestni skup na kojem ćemo izneti svoje stavove i čuti stav građana u vezi ovog izdajničkog sporazuma, kojeg su potpisali delovi bivše opozicije i režim. Videćemo kako će se razvijati dešavanja i shodno tome donositi dalje odluke. Nakon protesta u utorak razradićemo modalitete protesta i ispred parlamenta i u samom parlamentu“, rekao je Medojević.

On je objasnio da Front ne želi da se vrati u Skupštinu, koju smatraju „nelegitimnom i kontaminiranom političkom korupcijom“, ali zbog medijske blokade nameravaju da kombinuju različite vrste protesta.

„Ne vraćamo se u Skupštinu kako bi dali legitimitet političkoj korupciji, već zbog medijske blokade i tajnih dilova između prve i druge porodice i medijskih monopola. Vraćamo se i unosimo proteste u zgradu Skupštine“, poručio je Medojević.