Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
MILOV DPS IMAO REZERVNI PLAN: Za crnogorsku opoziciju spremane likvidacije u slučaju pobede!

Demokratski front/ Foto: facebook.com

MILOV DPS IMAO REZERVNI PLAN: Za crnogorsku opoziciju spremane likvidacije u slučaju pobede!

Demokragtski front je dobio nedvosmislenu poruku uoči izbornog dana: "Budete li slavili, bićete likvidirani"!

Politika
Izvor: Sputnjik, Srpska televizija

U danu kada u čitavom regionu jenjava tema parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, iz opozionog Demokratskog fronta iznose dokaze o pretnjama smrću.

Naime, član predsedništva DF-a Milan Knežević izjavio je da su lideri Demokratskog fronta dobili ozbiljna upozorenja da im se na dan izbora, u slučaju poraza aktuelne vlasti, sprema fizička likvidacija.

„Imali smo informaciju da će svi lideri Demokratskog fronta biti likvidirani ukoliko se izbornog dana pojave na ulici, kako bi proslavili izborni rezultat. Nismo hteli da opterećujemo i alarmiramo javnost i tog dana obišli smo sva naša biračka mjesta. Tu informaciju nisam saopštio čak ni članovima porodice. Sve je to trebalo da se predstavi kao naš pokušaj rušenja sistema i učešća u montiranoj ’terorističkoj‘ akciji“, kazao je Knežević, a prenosi "Srpska televizija".

U tom smislu, kako je rekao, došlo je upozorenje i od strane ministra unutrašnjih poslova u Vladi izbornog poverenja Gorana Danilovića da u večernjim časovima, u vreme prebrojavanja i saopštavanja izbornih rezultata, ne bude okupljanja simpatizera i članova opozicionih političkih partija, sve do objave konačnih rezultata Državne izborne komisije Crne Gore, preneo je portal „Analitika“.