Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
SAZNAJEMO: Klintonovi RUŠE IZBORE u SREBRENICI

Ilustr/ Foto: NB

SAZNAJEMO: Klintonovi RUŠE IZBORE u SREBRENICI

Kako Nova borba saznaje, u toku je akcija obaranja izbora u Srebrenici!

Politika
Autor: NB

Pošto je postalo jasno da je Mladen Grujičić pobednik izbora i da nema načina da se ta pobeda sruši glasovima iz inostranstva, pokrenuta je akcija rušenja rezultata izbora u Srebrenici.

Kako saznajemo, direktan nalog za to stiže iz tabora Hilari Klinton, jer je poznato da su ona i njen suprug glavni finansijeri i pokrovitelji memorijalnog kompleksa u Potočarima i da oni stoje iza Ćamila Durakovića.

Da su Klintonovi na sve načine hteli da pomognu da Duraković pobedi, govori činjenica da su mu čak organizovali zajedničku panel diskusiju sa srpskim premijerom Aleksandom Vučićem.

Cilj tog panela je bio demotivisanje Srba da na izborima glasaju za Mladena Grujičića, sa porukom da tobož Srbija nije za to da Srbin preuzme vođenje Srebrenice.

Međutim, plan je propao i Grujičić je dobio ogromnu podršku i to kako saznajemo ne samo od Srba, već i od dela Bošnjaka koji su vrlo nezadovoljni time što je Duraković privatizovao memorijal u Potočarima i što je sa svojim ljudima uzeo milione evra, dok običan svet u Srebrenici živi na ivici egzistencije.

Po nalogu iz SAD juče je opštinska izborna komisija koju kontroliše Duraković sakrila hiljadu glasova, uz konstantno izazivanje tenzija i prikazivanje da će izbiti haos ukoliko Grujičić kao legalno izabran preuzme vlast.

Juče je takođe i lokalni radio odbio da pusti izjavu Mladena Grujičića kojom je on pozvao na smirivanje tenzija, a opet sa ciljem prikazivanja Srba kao remetilačkog faktora.

Naredni dani će pokazati da li će ova akcija uspeti i da li će demokratska i narodna volja biti jača od želje SAD i klana Klintonovih da i dalje zarađuju novac na priči o Srebrenici.

 


Miki:  
Dokle više!?!?!?!?!?

04.10.2016 14:11h    38     37