Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
U CG osvanuo bilbord podrške PUTINU I TRAMPU!

Foto: In4s.net

U CG osvanuo bilbord podrške PUTINU I TRAMPU!

Na bilbordu je ispisano: "Napravimo svet velikim - zajedno", na engleskom i ruskom jeziku, a tvorac je redakcija portala "In4s.net"

Politika
Izvor: In4s.net

Kako navode iz tog portala, pobeda Donalda Trampa dala je nadu mnogim građanima širom sveta, umornim od ekspanzionističko-kolonijalnih ratova SAD, koji su doveli do potpunog kolapsa mediteranskih zemalja, a indirektno i Evrope.

„Izjave Donalda Trampa, koji ne podržava NATO, kao i njegov stav da se obnove odnosi sa Rusijom, koji su za vreme Obamine administracije stigli do antiruske histerije u EU i SAD, najavljuju novu političku klimu i smirivanje ratnih, kao i ekonomskih žarišta. Tako je u Crnoj Gori, koja je prema anketama podržavala Trampovu kandidaturu sa čak 84 odsto, osvanuo bilbord našeg portala na kojem su predstavljeni ruski predsednik Vladimir Putin i novoizabrani američki predsjednik Donald Tramp sa dopunjenom porukom iz njegove predsedničke kampanje: ’Učinimo svet ponovo velikim — zajedno‘“, ističe redakcija „In4S“.

Pored ovog bilborda koji se danas pojavio u Crnoj Gori, slični bilbordi pojavili su se nakon Trampove pobede u Srbiji i Republici Srpskoj, gde su građani takođe u velikom broju podržavali njegovu kandidaturu.