Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
BRUKA HRVATSKE MANEKENKE: Semjuela L. Džeksona i Medžika Džonsona pomešala sa migrantima!

Foto: ioneglobalgrind.files.wordpress.com/ pictures.gi.zimbio.com

BRUKA HRVATSKE MANEKENKE: Semjuela L. Džeksona i Medžika Džonsona pomešala sa migrantima!

Hrvatska manekenka, a od nedavno i pevačica Nina Morić koja godinama živi i radi u Italiji obrukala se na društvenim mrežama.

Region
Autor: NB

Naime, Nina je na svom Fejsbuk profilu postavila fotografiju ispod koje piše: Pogledajte turistička naselja kao što su Forte Dej Marmi i Milano Maritima imigrante kako se odmaraju na klupama za naših 35 evra, stvarno previše!

Hrvatskoj manekenki je očigledno zasmetalo što "migranti" sede okruženi kesama iz skupocenih butika, smatrajući da tako troše pare koje Italijani odvajaju za njihov smeštaj.

O tome da li je komentar Morićeve rasistički ili ne, još bi se raspravljalo da se na fotografiji ne nalaze holivudski glumac Semjuel L. Džekson i NBA zvezda Medžik Džonson.

Slavni Amerikanci su nakon šopinga u italijanskim buticima seli na klupu da se malo odmore, kada su uslikani.

Komičar Luka Botura iskoristio je fotografiju da napravi meme i počeo socijalni eksperiment. Podelio je fotografiju i napisao: "Boldrinijevi resursi u Forte de Marmi, kupovina Prade od naših 35 evra. Podelite fotografiju ako ste besni".

Ovo se odnosilo na Lauru Bodrini, predsednicu Predstavničkog doma Italije koji je bio meta oštrih kritika zbog zagovaranja otvorene migracione politike.

Prva je nasela Nina Morić, koja se kasnije pravdala da je i ona samo "učestvovala u eksperimentu", što joj niko nije poverovao.

Ali zahvaljujući svom pehu, osvanula je u mnogobrojnim svetskim medijima kao osoba koja je Džeksona i Džonsona pomešala sa migrantima.