Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
DF: Milovi i Tačijevi lobisti LAŽNO SVEDOČILI U AMERIČKOM SENATU

Američki Senat: Foto: sputniknews

DF: Milovi i Tačijevi lobisti LAŽNO SVEDOČILI U AMERIČKOM SENATU

Povodom svedočenja koja su pred američkim Senatom 13. jula 2017. godine izneli ambasador Crne Gore u SAD, Nebojša Kaluđerović i nekoliko poznatih lobista kosovske „nezavisnosti“, odgovorio je Demokratski front.

Region
Izvor: in4s.net

"Juče, 13.jula 2017, je Januš Bugajski, čovek koji je plaćeni Tačijev lobista, prononsirani srpski neprijatelj i jedan od glavnih promotera bombardovanja SRJ 1999 godine, ponovio priču „talika crnogorskog“ takođe osvedočenog kriminalca i neprijatelja DF-a Milivoja Katnića, i to pred američkim Senatom. Njemu se u akciji širenja laži pred istim telom pridružio izvesni Dejmon Vilson, koji psihopatu i ubicu Sašu Sinđelića namerno naziva Aleksandrom (baš kao i Katnić dok ih nismo raskrinkali) kako bi tom laži prikrio njegov pravi identitet i nalogodavce. Vilson namerno prikriva identitet ubice i psihopate Saše Sinđelića kako bi doveo u zabunu članove Senata koji bi mogli najobičnijom pretragom po internetu otkriti na kakvoj protuvi i ništariji počiva čitav slučaj montiranog državnog udara u Crnoj Gori. Da je Vilson rekao njegovo pravo ime senatori bi odmah saznali da je sa ovim Sinđelićem jedini poznanik, drug i prijatelj dugi niz godina bio nekadašnji vojni sudija Milivoje Katnić koji ga danas koristi kao lažnog svedoka saradnika", navodi se u saopštenju DF.

Demokratski front će u narednim danima, u opširnom podnesku, informisati Senat SAD o tome da su primili lažne izjave, suprotne međunarodnim zvaničnim dokumentima.

"Kao što smo demontirali aferu „državni udar“ pred građanima Crne Gore i regiona, tako ćemo i međunarodnom faktoru ponuditi jasna dokumenta i dokaze da se radi o montaži vodećeg balkanskog švercera Đukanovića i njegove organizovane kriminalne grupe, sve zarad nastavka pljačkanja građana Crne Gore i izbegavanja suočavanja sa pravdom. A Milove i Tačijeve lobiste će veoma brzo zbog lažnog svedočenja procesuirati američko tužilaštvo, i tu im ni Talik ni familija Đukanović ne mogu pomoći", zaključuju iz Demokratskog fronta.