Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
NE NAPUŠTA MU SE POLOŽAJ: Duraković tvrdi da je još uvek načelnik Srebrenice

Foto: nezavisne.com

NE NAPUŠTA MU SE POLOŽAJ: Duraković tvrdi da je još uvek načelnik Srebrenice

Načelnik Srebrenice u tehničkom mandatu Ćamil Duraković poručio je da je još načelnik Srebrenice, jer "izborni proces nije okončan"

Region
Izvor: Tanjug

- Žalim zbog dela federalnih medija (BiH) koji su me delegitimisali. Ponavljam da sam ja još načelnik Srebrenice dok se izborni proces ne okonča. Ja sam se na prošlim izborima kandidovao kao nezavisni kandidat za načelnika Srebrenice, uz podršku probosanskih stranaka - rekao je Duraković juče u kratkom obraćanju medijima.

Duraković, gubitnik na proteklim lokalnim izborima od srpskog kandidata Mladena Grujičića, predao je zahtev CIK-u BiH za ponovno brojanje glasova u toj opštini.

Duraković, koji se ne miri za porazom na lokalnim izborima u Srebrenici, u društvu advokata Nedima Ademovića predao je zahtev Centralnoj izbornoj komisiji Bosne i Hercegovine za ponovno brojanje glasova u Srebrenici.

Duraković je predao zahtev za ponovno brojanje glasova na svim redovnim biračkim mestima u Srebrenici, kao i glasove pristigle putem pošte.

Predsednik Glavnog odbora SDA Halid Genjac, rekao je ranije danas da će CIK-u uputiti zahtev za ponovno brojanje glasova u Srebrenici.

Inače, danas ističe rok za odnošenje žalbi i zahteva za ponovno brojanje glasova s lokalnih izbora koji su održani 2. oktobra.