Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Skandalozna izjava branitelja: Žao mi je što posao nismo odradili do kraja

Foto: Tanjug

Skandalozna izjava branitelja: Žao mi je što posao nismo odradili do kraja

Slavimo 21. godišnjicu pobede nad velikosrpskim pretenzijama. kako ćemo slaviti to je naša odluka i nitko nam neće moći naređivati, izjavio predstavnik branitelja Ivica Glavota

Region
Izvor: N1TV

Predstavnik branitelja Ivica Glavota tokom obraćanja okupljenima na proslavi 21. godišnice Oluje u Kninu održao je skandalozan govor, javlja hrvatski N1.

"Slavimo 21. godišnjicu pobede nad velikosrpskim pretenzijama. kako ćemo slaviti to je naša odluka i nitko nam neće moći naređivati. Uz vođstvo Tuđmana, Oluja je bila najveći dragulj na kruni Domovinskog rata, bila je to borba za savremenu Hrvatsku", rekao je Glavota.

Kako je rekao, ta borba je bila samo prvi čin, a drugi čin bi trebala da bude borba za savremeno društvo, ali taj čin nije ni započeo. Fotelje su se koristile, neki su se posvetili ličnom proboju, a narod im je poverovao, rekao je on.

"Verovali smo da će idući korak nakon Oluje biti napredak. Danas nas pripremaju za sledeći korak. Već mediji naveliko govore da moramo prihvatiti 350.000 migranata. Kažu da Hrvatska stari i da nam to treba kako bi se Hrvatska podmladila, a niko ne spominje 350 .000 naših madih koji su proterani iz Hrvatske. Oni koji nam nude migrante,proterali su mlade", naveo je Glavota.

"Narode moj, ne dopustite da nas vuku za nos. Priznajem da sam sa svojom braćom uzeo oružje kako bi zaustavili srbočetničke horde, priznajem da bi sada to učinio i sa još većim žarom. Izvinjavam se svima kojima nismo uspeli pomoći i spasiti živote, a najviše tebi narode što nismo odradili posao do kraja i što sada morate trpeti s**** u vlastitoj zemlji. Izvinjavam se i bog vas blagoslovio", zakjučio je Glavota neprimernim rečima za proslavu kakva je godišnjica Oluje, prenosi N1.