Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
URNEBESNA PREPISKA: Sjajan odgovor na komšijin apel za "tiši seks"! (FOTO)

Ilustracija

URNEBESNA PREPISKA: Sjajan odgovor na komšijin apel za "tiši seks"! (FOTO)

Elegantno je "spustio" komšiju koji stanuje ispod njega.

Region
Izvor: Kurir

Svi koji žive u zgradama gde su im komšije mladi i zdravi ljudi, sigurno su se bezbroj puta zatekli u "neprijatnoj" situaciji kada čujete komšije kako vode ljubav.

Jedna takva situacija uznemirila je jednog Sarajliju, koji je revoltiran noćnim aktivnostima komšije koji živi iznad njega, apelovao na red i noćni mir.

On je zamolio je svoje komšije sa sprata iznad da izaberu adekvatno vreme i mesto za svoje aktivnosti kojima je, očigledno, više puta svedočio. On im je održao i kratak kurs iz akustike i materijala, da bi na kraju ponovio zahtev da više ne bude uznemiravan.

Ubrzo potom, reagovao je komšija sa gornjeg sprata. On je tada izrazio uverenje da je nemoguće da njegove polučasovne noćne aktivnosti prouzrokuju toliki haos u zgradi, ali i spremnost da zarad dobrosusedskih odnosa učini sve što je u njegovoj moći da udovolji revoltiranom susedu.

Komšija sa gornjeg sprata, vidno prepun samopouzdanja, naterao je "podnosioca apela" da ipak istrpi malo, zarad dobrosusedskih odnosa. A posle ovakvog odgovora, verovatno se više niko neće buniti.