Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ZABOLELA JE LEĐA, javila se lekaru, pa se "SLUČAJNO" PORODILA!

Ilustracija: pixabay.com

ZABOLELA JE LEĐA, javila se lekaru, pa se "SLUČAJNO" PORODILA!

Splićanka u tridesetim godinama mislila da je bole leđa, a onda saznala da treba svakog momenta da se porodi!.

Region
Izvor: slobodnadalmacija.hr

Lokalni splitski mediji javljaju da je jedna njihova sugrađaka stigla u kliniku na Križinam u tom mestu žaleći se na snažan bol u leđima, te da joj je onda konstatovana trudnoća. Nekoliko sati potom, Splićanka se i porodila.

Lekari koji su primili pacijentkinju posumnjali su na bubrege ili pa su tu Splićanku u kasnim tridesetim godinama poslali na utrazvuk, gde je ona saznala da je zapravo trudna.

Kako javlja "Slobodna Dalmacija", dežurni lekar je ostao u šoku jer se nikada u svojoj karijeri nije sreo sa takvim fenomenom - da žena bude trudna devet meseci, a da nije to znala.

"Ni u snu nije mogao da očekuje da je žena koja se žalila na bol u leđima i u predelu bubrega - u stvari trudna, odnosno da svakog trenutka treba da se porodi", prenosi "Slobodna", istakavši da ju je lekar poslao na gnekološko odeljenje splitske bolnice gde se Splićanka nedugo potom i porodila.

Njen slučaj je svakako zapanjujući, ali na klinici tvrde da bar jednom u dva meseca na ginekologiju dođe žena koja je trudna, a da to uopšte nije znala.