Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Zenica: OTETA DEVOJČICA ispred škole?

Ilustracija/ Foto: etrafika.net

Zenica: OTETA DEVOJČICA ispred škole?

Devojčica iz Zenice utrčala u policiju da bi prijavila otmicu svoje drugarice. Tvrdi da je ona uspela da pobegne otmičarima. Policija je trenutno ispituje.

Region
Izvor: mediji

U zeničkom naselju Tetovo pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona blokirali su celo područje nakon prijave da je oteta devojčica.

Na mestu događaja su i pripadnici Specijalne policije. Portparol kantonalnog MUP-a Aldina Ahmić rekla je da je veliki broj policijskih ekipa na terenu i da se proveravaju navodi o otmici.

Devojčicu je navodno oteo crni kombi, a iz policije su još uvek oprezni da celi slučaj okarakterišu kao otmicu.

"Još uvek proveravamo informacije o navodnoj otmici devojčice ispred Osnovne škole 'Hasan Kikić' u Zenici. Devojčica je došla u policiju i prijavila svoju i otmicu svoje drugarice, a još uvik nije utvrđeno da li druga devojčica postoji", rekli su iz policije.

Portal "Klix" je ranije javio da devojčica koja je uspela da pobegne pohađa šesti razred.

U Osnovnoj školi "Hasan Kikić" proverili su brojno stanje dece. Uprava škole je kontaktirala i sa roditeljima odsutnih učenika, a kako su za Klix rekli iz škole, deca su uglavnom prisutna na nastavi, a određeni broj dece je opravdano odsutan.

Uspaničeni roditelji nalaze se ispred škole, vidno potreseni zbog celokupnog događaja. Policija je postavila punktove na nekoliko lokacija, i proveravaju svako vozilo.