Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
RUSKI RECEPTI ZA NAJOPAKIJE BOLESTI: Priroda stvorila neprijatelje svakoj bolesti

Foto: Pixabay

RUSKI RECEPTI ZA NAJOPAKIJE BOLESTI: Priroda stvorila neprijatelje svakoj bolesti

Najopakije blesti kao što su tumori, benigni ili maligni, koje odnose milione života širom sveta, imaju svoje "neprijatelje" u prirodi.

Spektar
Izvor: Глас Москве

Rusi primenjuju neke jednostavne načine koji mogu pomoći u lečenju kancerogenih oboljenja, uz redovne terapije i konsultacije sa lekarom.

Soda bikarbona i limun

Ćelije raka se teže množe u kiseloj sredini. Jednu supenu kašiku sode bikarbone pomešati sa sokom jednog organskog limuna i dva i po decilitra vode.

Piti nekoliko puta na dan, a rezultat je uspešno smanjenje kiselosti u telu.

Sangvinarija

To je biljka koja raste u u evropskom delu Rusije, Ukrajini, i na Kavkazu, a sadrži alkaloid pod nazivom sangvinarin. On ubija ćelije raka i ne uništava zdrave ćelije.

Može se uzimati oralno i nanositi na kožu kao lek protiv kožnih i drugih spoljašnjih oblika raka, piše portal Glas Moskve.

Gljiva čaga

Pokazalo se da čaga menja imunološki sistem i sadrži mnoga antikancerogena svojstva, pa se smatra prirodnim borcem protiv tumora zahvaljujući betulinskoj kiselini, koja sprečava razvoj raka i uništava kancerogene stanice, pritom ne oštećujući zdrave.

Deluje protiv raka dojke, jajnika, grlića materice, prostate, pluća, želuca, slezine, mozga i timusa, te leukemije, melanoma i limfoma (u apotekama i prodavnicama zdrave hrane postoje preparati već pripremljeni sa ovom biljkom).

Lan

Kombinacija lanenog ulja i mladog neisceđenog sira donosi telu esencijalne masne kiseline i lipo-proteine koje reduciraju tumore i obnavljaju zdravlje.

Brokule

Izdanci brokula u sebi sadrže sulforofane, koji ne samo da ubijaju ćelije raka već i zaustavljaju njihov rast i širenje po telu, i to za mnoge vrste raka.

Najbolje je uzimati jednom dnevno čašu soka od ove biljke.

Više o tome pročitajte OVDE.