Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Arnason: Ronaldo je gubitnik, zato nam je bod slađi

Foto: goal.com

Arnason: Ronaldo je gubitnik, zato nam je bod slađi

Može da priča šta god želi, ali on nije imao šansu na utakmici. Sjajan je fudbaler, ali nikad neće biti takav čovek, izjavio je islandski fudbaler Kari Arnason

Sport
Izvor: B92.net

Islandski reprezentativac Kari Arnason "spustio" je Kristijana Ronalda za komentar da su Islanđani "mali tim" zbog burne proslave remija sa Portugalijom.

Ronaldo je nakon 1:1 u prvom kolu Evropskog prvenstva istakao da su Islanđani slavili kao da su osvojili titulu, da su zbog toga mali tim koji nikad neće uraditi ništa.

- Užitak je kad vam tako nešto kaže gubitnik kao on. Može da priča šta god želi, on nije imao šansu na utakmici. Sjajan je fudbaler, ali nikad neće biti graciozan čovek. Njegovi komentari su razlog zašto će Mesi uvek biti korak ispred njega. Ušli smo mu pod kožu, lepo je to čuti - rekao je Arnason.

Tokom 90 minuta duela Portugala i Islanda Ronaldo je imao deset šuteva ka golu rivala, više nego čak devet od 24 tima u prvoj rundi Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Međutim, samo jednom je uspeo da šutira u okvir gola, iz neposredne blizine glavom, ali je to odbranio golman Islanda Hanes Tor Haldorson.

- Nismo imali posebnog čuvara za njega, samo smo znali gde se nalazi u svakom trenutku i da će šutirati van kaznenog prostora te da moramo sve izblokirati. Naš plan je u potpunosti uspeo očigledno - zaključio je defanzivac Islanda.

U drugom kolu Grupe F Island igra protiv Mađarske koja je na premijeri iznenadila Austriju sa 2:0.