Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
BIĆE JOŠ JEDNA MEDALJA Bogdanovićeva u borbi za zlato!

Foto: OKS

BIĆE JOŠ JEDNA MEDALJA Bogdanovićeva u borbi za zlato!

Naša reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović priredila je novo čudo, plasirala se u finale Olimpijskih igara i donela Srbiji drugu medalju!

Sport
Izvor: Blic.rs

Ona je pobedila je Meksikanku Manjarez Bastidas sa ubedljivih 10:0!

Kakvo sportsko blago ima Srbija! Devojka koja je 4. maja postala punoletna oduševila je ceo svet i osigurala je našoj zemlji drugu medalju u Riju.

Biće ili zlatnog ili srebrnog sjaja, a to će biti poznato posle finala, u kom će se sastati sa pobednicom duela Jasmina Aziz - Sohi Kim, koje je u noći između srede i četvrtka od 3 časa.

U polufinalu se borila protiv Meksikanke Adilen Icel Manjarez Bastidas i prva od tri runde završena je 0:0, uz oprez na obe strane. Slično je proticala i druga i onda je naša Tijana krenula ka trijumfu!

Fantastičnim udarcem nogom u glavu povela je sa 3:0, potom iz kontre i sa 7:0 u poslednjoj rundi, da bi na kraju slavila sa neverovatnih 10:0!

Prethodno je Bogdanovićeva napravila senzaciju i neverovatan podvig! Bez trunke straha, Tijana je izašla na tatami i sa ubedljivih 17:7 deklasirala svog idola, dvostrukog uzastopnog olimpijskog šampiona, Đingju Vu.

Nema šta, ova devojka je ne samo budućnost, već svetla sadašnjost našeg sporta!