Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Dijego Simeone: Ovo je blizu našeg maksimuma

Foto: Beta/AP

Dijego Simeone: Ovo je blizu našeg maksimuma

Golman Jan Oblak izjavio da njegov tim očekuje pakleno teška druga utakmica, ali i da su on i njegovi saigrači psihički spremni za prolaz u finale

Sport
Izvor: B92.net

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je posle pobede nad Bajernom (1:0) da je njegov tim igrao blizu maksimuma u prvom meču polufinala Lige šampiona.

- Nametnuli smo svoj stil igre u prvom poluvremenu, a u drugom se više igralo po Bajernovim uslovima. Uložili smo ogroman napor i mislim da smo došli blizu svog maksimuma - kaže Argentinac.

Jedini pogodak postigao je Saul Njiges posle izvanrednog solo prodora i preciznog šuta.

- Saul je trenutno u briljantnoj formi, radostan sam zbog svega što mu se dešava jer je to zaslužio svojim radom, upornošču i motivisanošću. Najbolje će tek doći, može još da napreduje - dodao je Simeone.

Golman Atletika Jan Oblak u drugom poluvremenu odlično je intervenisao u nekoliko navrata.

- Igrali smo za pobedu, da damo gol, a da ga ne primimo. Na kraju je bilo 1:0, ali znamo da nas čeka teška druga utakmica i da moramo da budemo maksimalno psihički spremni - rekao je Oblak i dodao:

- Bilo je veoma važno da damo gol, Saul je uradio sjajan posao. Bajern je neverovatan tim, ali pokazali smo da možemo da ih zaustavimo i nadam se da ćemo to uspeti i u Minhenu. Poštujemo ih, ali ih se ne plašimo.

Revanš se igra trećeg maja u Minhenu.