Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Džejms: Uložio sam celog sebe za ovu titulu

YT Printscreen

Džejms: Uložio sam celog sebe za ovu titulu

Nakon velikog preokreta i trijumfa Klivlenda u finalnoj seriji protiv Golden Stejta, Džejms izjavio da je za ovo dao srce, krv, suze i znoj

Sport
Izvor: B92.net

Lebron Džejms izjavio je da je ispunio obećanje posle osvajanja šampionske titule NBA lige.

Klivlend je uspeo da nadoknadi 1:3 u finalnoj seriji i na krilima najkorisnijeg igrača finala slavi u Ouklendu (93:89) za prvo prstenje Kavsa.

- Sa razlogom sam se vratio u Klivlend, da donesem pehar u naš grad. Mnogo sam naučio prethodnih godina u Majamiju i znao sam da mogu da pomognem timu da osvoji prvi trofej. Mnogi su sumnjali u mene, ali dao sam pravi odgovor - rekao je Džejms.

Džejms nije želeo previše da komentariše priče da klubu i gradu u kojem je rođen ne može da donese dugo čekanu titulu jer je "gubitnik".

- Trinaest godina karijer bio sam potpuno iskren prema ovom sportu, a ljudi i dalje sumnjaju u mene i pitaju se mogu li nešto da postignem. Zbog svih tih priča ova titula je jagoda na vrhu šlaga. Uložio sam celog sebe, srce, krv, suze i znoj - rekao je ’Kralj’.

Džejms je u sedam mečeva prosečno beležio 29,7 poena, 11,3 skokova i 8,9 asistencija i tako je došao do svoje treće titule.