Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Hitan sastanak u Partizanu, Tomić pred otkazom?

YT Printscreen

Hitan sastanak u Partizanu, Tomić pred otkazom?

Partizan je prošle sezone promenio trojicu trenera, počeo ju je sa Zoranom Milinkovićem, njega je zamenio Ljubinko Drulović, da bi u januaru stigao Tomić

Sport
Izvor: B92.net

Čelnici Partizana organizovali su u ponedeljak hitan sastanak sa sportskim sektorom nakon slabog starta sezone.

Crno-beli su u prva tri meča igrali 0:0, eliminisani su od poljskog Zaglembja na penale iz kvalifikacija za Ligu Evrope, a onda im je odoleo i debitant u Superligi Bačka.

Već nedeljama je trener Ivan Tomić pod velikim pritiskom javnosti, on je "preuzeo odgovornost" za oba neuspeha, ali nije konkretno najavio moguću smenu.

"Slutim kada će da menjaju trenera, kad Crvena zvezda obezvedi jedno deset bodova prednosti. Pre toga nije bezbedno", poručio je preko Tvitera poznati režiser Srđan Dragojević, inače član Skupštine FK Partizan kojoj nije prisustvovao tokom cirkusa u Zemunelu krajem maja.

Navijači su u nedelju u Novom Sadu jasno poručili da žele smenu Tomića, ali kao po pravilu i odlazak cele uprave, iako je ona "otišla" još u decembru nakon poraza od Augzburga i propuštene šanse da se izbori proleće u Evropi.

Partizan je prošle sezone promenio trojicu trenera, počeo ju je sa Zoranom Milinkovićem, njega je zamenio Ljubinko Drulović, da bi u januaru stigao Tomić.

On je uspeo da osvoji Kup Srbije i stigne do drugog mesta na tabeli, ali je činjenica da je Partizan imao jednu od najlošijih sezona u poslednjih nekoliko godina.

Za razliku od prethodnih "smena trenera", kada je u pitanju "slučaj Tomić" nema ni spekulacija ko bi mogao da ga zameni u slučaju da zaista dobije otkaz.