Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Itudis: Ne bih osvojio Evroligu da nije bilo Željka

YT Printscreen

Itudis: Ne bih osvojio Evroligu da nije bilo Željka

Svim srcem verujem da je Fenerbahče zaslužio da osvoji Evroligu, ali je neko mislio suprotno – kaže Željko. Ovo se ne bi dogodilo da nije bilo Obradovića – poručuje Dimitris

Sport
Izvor: Večernje novosti

Neverovatnu utakmicu su odigrali CSKA i Fenerbahče u finalu Evrolige u Berlinu. Posle produžetaka je ruski tim slavio (101:96), ali je turska ekipa pokazala da se nikada ne predaje nadoknadivši zaostatak od 21 poena.

Svim srcem verujem da je Fenerbahče zaslužio da osvoji Evroligu, ali je neko očigledno mislio suprotno. Gledao sam poslednji napad CSKA De Kolo je napravio grešku u koracima i to je bilo očigledno. Teško mi je da razumem kako je u produžetku CSKA imao deset, a Fenerbahče nula slobodnih bacanja – krivio je Željko sudije.

Čestitao je osmostruki osvajač Evrope kolegi, prijatelju i kumu Dimitrisu Itudisu.

- Čestitam ekipi CSKA na osvajanju Evrolige sedmi put i mom mlađem bratu na prvencu. Tu su još dvojica u stručnom štabu sa kojima sam bio u Panatinaikosu i za njih imam posebne čestitke. Ponosan sam na moje igrače, pokazali smo karakter i bili blizu da podignemo pehar - poručio je Žoc.

Po završetku utakmice je mogao da se vidi srdačan pozdrav između učenika i učitelja, a Itudis je otkrio i šta mu je rekao.

- Gospodin Obradović, gospodin Željko je sjajna osoba. Ima mnogo stvari koje sam želeo da mu kažem. Ovo je bio težak trenutak za njega, jer je izgubio. Ali, rekao sam mu da on ima veliki udeo u ovoj tituli CSKA. Da nije bilo njega, ja ne bih bio ovde i ovo se ne bi dogodilo – zaključio je Itudis.