Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Ivanović: Premijer liga nikad jača, mnogi žele kao Lester

Foto: www.gss-media.com

Ivanović: Premijer liga nikad jača, mnogi žele kao Lester

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović rekao je danas da je opasno da priča o ambicijama jer će ovosezonska Premijer liga biti jedna od najjačih ikada, ali da veruje da će se "plavci" boriti za sam vrh.

Sport
Izvor: Tanjug

Iza londonskog tima je očajna sezona, tek 10. mesto, ali snažni defanzivac smatra da je napredovao dolaskom novog menadžera Antonija Kontea.

"Sa pojačanjima i novim sistemom mnogo smo napredovali. Verujem da će takve stvari napraviti igrače boljima. Ukoliko svi budemo na svom nivou, možemo da budemo na vrhu, ali je opasno da pričamo o budućnosti jer svi znamo koliko je teška Premijer liga", rekao je Ivanović engleskim medijima.

Kapiten reprezentacije Srbije ističe da će mnogi klubovi želeti da krenu stopama Lestera posle senzacionalno osvojene titule prvaka Engleske, pored standarnih pretendenata za najviši plasman.

"Mislim da bi predstojeće prvenstvo moglo da bude jedno od najjačih ikada. Svaki tim se pojačao posle Lesterovog slavlja, svi se sada nadaju iznenađenju. Tu su i jake ekipe, biće uzbudljivo", zaključio je Ivanović.

Premijer liga startuje 13. avgusta, a Čelsi u prvom kolu dočekuje Vest Hem dva dana kasnije.