Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Iznenadilo ih polufinale: Velški fudbaleri imali druge planove

Foto: talksport.com

Iznenadilo ih polufinale: Velški fudbaleri imali druge planove

Istorijski plasman Velsa u polufinale šampionata Evrope "zakomplikovao" je život pojedinim fudbalerima, koji su morali da promene planove, pošto ni sami nisu verovali da će kao debitanti stići do plasmana među četiri najbolja na Starom kontinentu.

Sport
Izvor: Tanjug

Tako je Ledli King morao da odloži sopstveno venčanje, Kris Ginter bio je kum na bratovljevom venčanju preko "skajpa", dok je Nilu Tejloru propao plan da iznenadi suprugu za rođendan odlaskom na koncert Bijonse, pa je umesto toga došla u Francusku na četvrtfinale.

"Ledli je termin za venčanje rezervisao još dok smo igrali u kvalifikacijama. Ko bi tada poverovao da ćemo ovako daleko dogurati. Alči, ne brinite, sve naše misli trenutno su usmerene polufinalu protiv Portugalije", izjavio je prva zvezda Velšana Geret Bejl.

Ginter, koji je morao da propusti bratovljevo venčanje u meksičkom Kankunu, rekao je da nije bilo šanse da ne igra u polufinalu, što je istorijski trenutak za državu, ali je našao rešenje, pa je kumovao preko "skajpa".

Zanimljivo, čak su i roditelji izabrali da gledaju polufinale sa Portugalijom.

Konačno, Tejlor je rekao da mu se supruga sjajno provela gledajući trijumf protiv Belgijanaca, a za Bijonse - ima vremena.

Polufinale između Velsa i Portugalije igra se sutra od 21 sat u Lionu.