Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
KARADŽIĆ bi sada na čelo PARTIZANA?

Foto: tegla.rs

KARADŽIĆ bi sada na čelo PARTIZANA?

Bivši predsednik Partizana i doskorašnji čelnik FSS Tomislav Karadžić lobira da opet dođe na čelo kluba sa Topčiderskog brda, piše "Kurir".

Sport
Izvor: Kurir

Vanredna Skupština Partizana trebalo bi da bude održana 12. septembra, ali postoje informacije da ona ipak bude odložena.

Prema izvorima lista "Kurir" iz Humske, Radna grupa koja privremeno vodi klub, poslužila se pisanom "akrobacijom" i igrom reči u nedavnom saopštenju, pa bi vrlo lako moglo da se dogodi da ta Skupština bude opet prolongirana.

Naime, u saopštenju Radne grupe od 8. jula piše da je "jednoglasno podržana inicijativa i da se vanredna skupština FK Partizan, nakon rešavanja otvorenih pravnih pitanja i stvorenih uslova, održi u ponedeljak, 12. septembra 2016. godine".

Ovo "podržana inicijativa" može i da se tumači i kao samo volja da skupština bude održana, a ne i da se zaista održi.

U ponedeljak je održan sastanak u klubu na kojem je zaključeno da "ne postoje adekvatni uslovi za održavanje skupštine" i vrlo je verovatno da će uskoro biti određen novi termin.

U međuvremenu, traje i lobiranje Tomislava Karadžića da se vrati u predsedničku fotelju u Partizanu!

Ovo je tema koja se pojavljuje s vremena na vreme, a doskorašnji predsednik FSS "uveliko održava sastanke i pokušava da pomiri dve strane, jer je njegov jedini uslov da na izbornoj skupštini bude jedini kandidat".

"Njegova ideja je da iz obe 'struje' (Zečevićeve i Bjekovićeve) uzme po nekoliko članova i stvori novu upravu na čijem bi čelu bio upravo on. Odlaganje skupštine je davanje prostora za dodatna "ubeđivanja".

Karadžić je već bio predsednik Partizana od septembra 2007. do juna 2008. godine kada je otišao na čelo nacionalnog Saveza gde je bio do nedavno.