Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Konte: Matić mi je jako važan

Foto: goal.com

Konte: Matić mi je jako važan

Matić mi je vrlo bitan igrač, vrlo važan. U mojoj ideji fudbala on će igrati veliku ulogu i on to zna, izjavio je novi trener Čelsija

Sport
Izvor: B92.net

Srpski reprezentativac Nemanja Matić ipak će ostati u Čelsiju, sudeći po rečima menadžera Antonija Kontea.

Od dolaska Italijana na Stamford Bridž traju spekulacije o mogućem odlasku Matića u njegov bivši klub Juventus, posebno nakon dolaska Ngoloa Kantea iz Lestera.

Matić sa Čelsijem ima još tri godine ugovora, ranije je izrazio želju da ostane u londonsom klubu, a tu želju potvrdio je i Konte.

"Matić mi je vrlo bitan igrač, vrlo važan. U mojoj ideji fudbala on će igrati veliku ulogu i on to zna. Ngolo, Nemanja, Sesk Fabregas, Oskar, Natenijel Kaloba i Džon Obi Mikel, koji je na Olimpijskim igrama, nije lako izabrati. Ali želim da imam ovakav problem", rekao je Konte.

Čelsi se nalazi na pripremama u SAD gde će u četvrtak igrati protiv rivala iz Premijer lige Liverpula u Kaliforniji. "Plavci" su prošlu sezonu završili na tek desetom mestu na tabeli.

"Kada imaš tako lošu sezonu kao što je Čelsi imao, mislim da su za to svi pomalo krivi. Zbog toga je vrlo bitno da stvorimo dobar timski duh zajedno, bez obzira da li pobeđujemo ili gubimo", istakao je Italijan.