Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Leonardo stigao u Partizan: Dajte mi mesec-dva i videćete šta mogu

Foto: FK Partizan

Leonardo stigao u Partizan: Dajte mi mesec-dva i videćete šta mogu

Siguran sam da ću svojim igrama pokazati zbog čega sam u Partizanu, rekao je Brazilac na predstavljanju

Sport
Izvor: Agencije/NB

Brazilac Leonardo da Silva Souza potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Partizanom i poručio da će u crno-belom dresu opravdati ukazano poverenje.

Leonardo je tokom karijere nastupao za Enozis, Metalurg, Gabalu i Anži, a od februara je slobodan igrač.

- Srećan sam što sam došao u Partizan, radujem se zbog načina na koji sam primljen u Beogradu. Svi su učinili sve da se osećam kao kod kuće. Sigurno će mi biti potreban mesec, možda i dva da dostignem nivo fizičke spreme koji se od mene očekuje. Isto tako, siguran sam da mogu da svojim igrama da opravdam dolazak u Partizan - rekao je 24-godišnji vezista na predstavljanju na stadionu Partizana,

Prema njegovim rečima, upoznat je sa tragom koji su u crno-belom dresu ostavili njegovi sunarodnici.

- Čuo sam za igrače i nadam se da ću i ja krenuti istom stazom i da ču ovde izgraditi dobru karijeru, a istovremeno i opravdati velika očekivanja navijača. Jedna od povoljnih okolnosti je ta što ću iza sebe na terenu imati zemljaka Evertona Luiza koji pokriva veliki prostor - rekao je Leonardo koji je zadužio dres sa brojem 42 i otkrio zašto je odabrao isti:

- Kada sam započinjao karijeru, moj menadžer mi je rekao da izaberem taj broj jer svi njegovi klijenti nose isti i da im donosi sreću - zaključio je Leonardo.