Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Muslin i Srbija slavili u Užicu

Proslava pogotka Aleksandra Mitrovića iz drugog minuta susreta između Srbije i Kipra / Foto: YT printscreen

Muslin i Srbija slavili u Užicu

Slavoljub Muslin na svom debiju može biti zadovoljan pristupom njegovih izabranika, iako je Srbija daleko bolje odigrala prvo od drugog poluvremena.

Sport
Autor: NB

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je najbolji sastav Kipra rezultatom 2:1 (2:1) u prijateljskom meču na stadionu u Užicu.

Srbija je bila dominantan tim tokom čitavog meča i zasluženo je ostvarila pobedu. Strelci za naš tim bili su Aleksandar Mitrović u drugom i Dušan Tadić u desetom minutu. Ipak, Srbija je u ovom meču uspela da postigne autogol, a on je pripisan Nikoli Maksimoviću koji je savladao golmana Kahrimana u 32. minutu susreta. Do kraja meča, više nije bilo golova.

Poseta na stadionu u Užicu bila je manja od očekivane, a procenjuje se da je meč uživo pratilo oko osam hiljada ljudi, dok je kapacitet ovog stadiona 12 hiljada sedišta.

Slavoljub Muslin na svom debiju može biti zadovoljan pristupom njegovih izabranika, iako je Srbija daleko bolje odigrala prvo od drugog poluvremena. Stvoreno je mnogo šansi, nedostajala je završnica, ali može se reći da je Srbija bila dominantiji tim u ovom prijateljskom okršaju.

Iduću prijateljsku utakmicu, naša najkvalitetnija fudbalska selekcija odigraće 31. maja u Novom Sadu, gde će dočekati reprezentaciju Izraela. Očekuje se da će i na tom meču srpski selektor pokušati da izrotira što više igrača u polju.