Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Muslin: Momci rade sjajno, motivisani smo za Rusiju

YT Screenshot

Muslin: Momci rade sjajno, motivisani smo za Rusiju

Momci su spremni da naprave još jedan napor kako bismo uspešno okončali ovaj ciklus od tri prijateljske utakmice, kaže Muslin pred muč protiv Rusije

Sport
Izvor: B92.net

Selektor Srbije Slavoljub Muslin pohvalio je igrače zbog profesionalnog odnosa prema obavezama i poručio da očekuje maksimalan pristup u utakmici protiv Rusije.

- Nisam imao ni najmanji problem tokom prethodnih dana, a koliko svi dišemo jednim plućima, govori i primer Aleksandra Kolarova.

- Jedan od kapitena i najiskusnijih igrača, koji zbog kartona ne može da bude u timu za meč sa Republikom Irskom, a koga sam hteo da pustim na odmor i oslobodim obaveza za meč u Monaku, tražžio je da ostane uz ekipu i putuje sa nama. Potez za pohvalu - rekao je Muslin.

On je dodao da igrači daju sve od sebe da se prilagode novom sistemu i da isto ocekuje protiv Rusa.

- Nemam ni najmanju sumnju da će moji igrači ući u ovaj duel veoma motivisani. Na treninzima je bila primetna maksimalna koncentracija i momci su spremni da naprave još jedan napor kako bi uspešno okonačali ovaj mini ciklus od tri utakmice - istakao je Muslin.

Muslin je još jednom obrazložio zašto Adem Ljajić i Sergej Milinković-Savić neće igrati protiv Rusije.

- Ljajić se požalio na bol u zadnjoj loži, povredu koju vuče još iz kluba. Prišao mi je, objasnio o kakvom se problemu radi, a u dugovoru sa doktorom dobio je dozvolu da nastavi sa terapijom. On je igrač na koga sam računao da igra u Monaku, ali izašao sam mu u susret i ne vidim nikakav problem. A što se tiče Sergeja, razgovarali smo, pokušavao sam da mu nađem mesto u novom sistemu, hteo sam da ga vidim na poziciji zadnjeg veznog, ali rekao mi je da se tu ne oseća dobro i ja to poštujem. Na njega u svakom slučaju računam i dalje - zaključio je Muslin.

Utakmica izmedju Rusije i Srbije igra se 5. juna u Monte Karlu.