Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
POČELA ENGLESKA LIGA: Šapion položio oružje pred Halom

Hal bolji od Lestera/ Foto: hdnux.com

POČELA ENGLESKA LIGA: Šapion položio oružje pred Halom

Samo 10 minuta od izjednačujućeg gola Robert Snodgras je ponovo doveo Hal u prednost, a taj rezultat će se zadržati i do samog kraja meča.

Sport
Izvor: NB, Agencije

Prošlogodišnji šampion i branioc titule u engleskom fudbalskom prvenstvu Lester Siti kiksnuo je na početku takmičenja jer je polažen u prvom kolu na gostovanju kod Hala sa rezultatom 2:1.

Povratnik u elitno društvo, ekipa Hal Sitija povela je u nadoknadi prvog poluvremena golom Adame Diomande. Lesteru nije puno trebalo da se vrati u igru, i već na samom startu drugog dela igre, odnosno u 47. minutu, Rijad Marez je izjednačio na 1:1.

Kada su svi pomislili da bi taj pogodak mogao do pokrene "Lisice", desilo se upravo obrnuto. Samo 10 minuta od izjednačujućeg gola Robert Snodgras je ponovo doveo Hal u prednost, a taj rezultat će se zadržati i do samog kraja meča.

Fudbalska javnost u Engleskoj bila je podeljena po pitanju Lesterovog ponavljanja uspeha iz prošle godine, ali nakon prvog kola, izgleda da je u pravu bila većina koja tvrdi da Lester ne može da odbrani titulu prvaka Engleske.