Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
PORAZ UČINIO SVOJE: Nema gužvi ispred blagajni "Rajka Mitića"

Stadion "Rajko Mitić"/ Foto: wikimedia.org

PORAZ UČINIO SVOJE: Nema gužvi ispred blagajni "Rajka Mitića"

Za pretpostaviti je da su i one najvernije "Delije" pokolebane posle loše partije koju je Zvezda pružila prošle nedelje u italjinskoj oblasti Ređo Emilija..

Sport
Izvor: sportske.net, NB

U je ponedeljak počela prodaja ulaznica za revanš meč četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i italijanskog Sasuola, koji se igra u četvrtak od 20.30 časova u Beogradu.

Kako javlja portal sportske.net prvog i drugog dana prodaje ulaznica interesovanja za karte gotovo da nije ni bilo pa su tako blagajne na našem najvećem stadionu "zvrjale" potpuno prazne.

Činjenica je da do utakmice ima još dosta, kao ni da vremenski uslovi u našem glavnom gradu nisu bili idealni, ali za pretpostaviti je da su i one najvernije "Delije" pokolebane posle loše partije koju je Zvezda pružila prošle nedelje u italjinskoj oblasti Ređo Emilija..

Da su zvezdaši slabije zainteresovani za fudbal nakon meča sa Sasuolom, pokazala je i prvenstvena utakmica koju su crveno-beli igrali pred domaćem publikom protiv Surdulice, kada je na "Rajku Mitiću" bilo tek 3.000 gledalaca.