Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Rodžers kup: Đoković protiv Raonića u polufinalu

Novak Đoković Foto: rts.rs

Rodžers kup: Đoković protiv Raonića u polufinalu

Najbolji teniser sveta će u prvom meču igrati sa boljim iz duela u kojem se u prvom kolu sastaju Dmitri Tursunov iz Rusije i Žil Miler iz Luksemburga

Sport
Izvor: B92.net

Novak Đoković slobodan je u prvom kolu Rodžers kupa, a potencijalni rivali u četvrtfinalu i polufinalu su mu Tomaš Berdih i Miloš Raonić.

Najbolji teniser sveta će u prvom meču igrati sa boljim iz duela u kojem se u prvom kolu sastaju Dmitri Tursunov iz Rusije i Žil Miler iz Luksemburga.

Drugi srpski rpedstavnik u Torontu naredne sedmice Viktor Troicki će na startu turnira igrati protiv Kevina Andersona, a u slučaju pobede u drugom kolu ga čeka Dominik Tim.

Eventualni rival Đokoviću u osmini finala mu je Benoa Per, a uz Berdiha u četvrtfinalu bi mogli da ga u slučaju iznenađenja dočekaju Džon Izner, Borna Ćorić ili Ivan Dodig.

Najveća prepreka Raoniću na putu ka polufinalu bi trebalo da bude Gael Monfis, dok je projektovana četvrtfinala u drugoj polovini kostura čine Marin Čilić – Kei Nišikori i Dominik Tim – Stanislas Vavrinka.

U Torontu neće nastupiti branilac trofeja Endi Mari, Rodžer Federer i Rafael Nadal, a Đoković će pokušati da osvoji četvrti trofej.

Turnir počinje 25, a trajaće do 31. jula. Ukupan nagradni fond je 4,6 miliona dolara.