Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Runi: Sramota za ekipu, razočarani smo, tužni i srušeni

Foto: www.thescore.com

Runi: Sramota za ekipu, razočarani smo, tužni i srušeni

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Vejn Runi rekao je da je poraz od Islanda (2:1) u osmini finala prvenstva Evrope sramota za njegov tim.

Sport
Izvor: Tanjug

"Sramotno je ovako ispasti sa takmičenja. Island se odlično i organizovano branio, bilo nam je teško da probijemo. Razočarani smo, tužni i srušeni... Odlično smo počeli meč, ali smo već posle prvog dela imali gol minusa. Pokušali smo da se vratimo, ali jednostavno nismo uspeli", rekao je Runi posle utakmice.

Upravo je napadač Mančester Junajteda doveo Englesku u vođstvo iz penala u 4. minutu, ali su Islanđani za samo 15 minuta preokrenuli preko Ragnara Sigurdsona i Kolbejna Sigtorsona i kvalifikovali se među osam najboljih selekcija Evrope.

"Znali smo da preti opasnost posle njihovih auta jer imaju jak izbačaj. Nismo se dobro branili kod drugog gola. Nismo imali kvalitet da se vratimo", rekao je Runi i dodao da žali zbog odlaska selektora Roja Hodžsona.

"Mnogo mladih igrača uveo je u reprezentaciju i pred nama je svetla budućnost. Nažalost, uspeh nije postignut na ovom turniru", zaključio je Runi.