Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
SAVIĆ "Jedna REČENICA skrenula pažnju sa uspeha"

Foto: windsport.rs

SAVIĆ "Jedna REČENICA skrenula pažnju sa uspeha"

Veliki uspeh, ali ipak ima nešto što nam smeta.

Sport
Autor: NB

Selektoru “Delfina” Dejanu Saviću zasmetala je rečenica koja je skrenula pažnju sa najvećeg uspeha naših vaterpolista

“Jedna rečenica koja je izvučena iz konteksta može da skrene više pažnje od uspeha olimpijaca, ali mislim da smo pokazali da možemo da budemo zemlja sporta, a ne žute štampe i raznih abroba”, kazao je Savić.

On je na konferenciji za medije po dolasku srpskih sportista u Srbiju čestitao svim našim sportistima i rekao da smo ostvarili veliki uspeh za jednu malu zemlju.

“Želim da se zahvalim svim ljudima koji su podržavali VSS, a sa druge strane velike čestitike svim olimpijcima. Ono što je sigurno zabeleženo mi smo imali tri velika finala u kolektivnim sprotovima kao mala zemlja, a to nije zabeležila ni jedna Amerika. To je izuzetan uspeh. Konačno smo došli do tog zlata i mogu samo da kažem da su Žiletove suze pokazale sve, ne samo uspeh nego i muku koja vodi sve to. Neke stvari me nerviraju, jedna rečenica koja je izvučena iz konteksta može da skrene više pažnje od uspeha olimpijaca, ali mislim da smo pokazali da možemo da budemo zemlja sporta, a ne žute štampe i raznih abrova“, kazao je Savič.

Kapite Vaterpolo reprezentacije Živko Gocić je takođe čestitao osvajačima medalja, a trenera Savića, očigledno dobro raspoložen nazvao je “buckom”.