Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Selektor Velsa: Neću dozvoliti NIKAD VIŠE da me Srbija tako PONIZI!

Foto: zurnal.rs

Selektor Velsa: Neću dozvoliti NIKAD VIŠE da me Srbija tako PONIZI!

Sećam se da sam sedeo sa svojim pomoćnicima i nisam želeo da napustim svlačionicu i pričam o tom duelu. Bili smo šokirani, to je bio apsolutno najgori trenutak u karijeri - prisetio se Kolman poraza od 6:1 pre četiri godine

Sport
Izvor: sky sport

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolman izjavio je da ga još proganja ubedljiv poraz od Srbije 6:1 u Novom Sadu pre četiri godine i poručio da mu je to bio najteži trenutak u karijeri.

Srbija je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu dva puta bila ubedljiva protiv Velšana, 6:1 i 3:0, a novi duel zakakazan je u subotu u Kardifu u ciklusu za plasman na Mundijal u Rusiji.

"Bilo je strašno, posle meča bili smo u svlačionici bez svetla. Sećam se da sam sedeo sa svojim pomoćnicima i nisam želeo da napustim svlačionicu i pričam o tom duelu. Bili smo šokirani, to je bio apsolutno najgori trenutak u karijeri”, rekao je Kolman, a prenosi Skaj Sport.

Od tada stvari su se u mnogome promenile, Vels je nedavno bio polufinalista Evropskog prvenstva u Francuskoj, dok Srbija nije ni izborila plasman na šampionat od 24 selekcije.

"Jedna stvar je kada izgubiš u svom timu, a druga u reprezentaciji, tu snosiš veliku odgovornost. Navijači su platili mnogo novca za dug put i na kraju gledali sramotu, zbog čega prihvatam krivicu. Ne postoji gori osećaj i da budem iskren, još uvek me proganja taj poraz. Ne želim da se ponovi takvo iskustvo”.