Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
SRPSKI REPREZENTATIVAC pojačava Dinamo?

Nemanja Maksimović/ Foto: sportske.net

SRPSKI REPREZENTATIVAC pojačava Dinamo?

Hrvatski šampion zainteresovan za usluge jednog od "zlatnih" orlića.

Sport
Izvor: Agencije

Dinamo Zagreb je obezbedio plasman u Ligi šampiona, nakon što je u poslednjoj rundi kvalifikacija izbacio austrijskog šampiona Salcburga, a za predstojeću Ligu šampiona u planu im je da dovedu našeg veznog igrača Nemanju Maksimovića.

Tokom letnjeg prelaznog roka Zagrepčani su bili vrlo aktivni, prodali su tri najbolja igrača za skoro 60.000.000 evra i sada kreću u izgradnju još jačeg tima kako bi konačno, u svom šestom učešću u eliti, bili što konkurentniji.

"Večernji list" piše da Dinamo planira da proda i najboljeg igrača Marka Roga, a spominju se i imena koja su na listi želja "modrih".

"U igri za pojačanja Dinama su neimenovani napadač i štoper, dok se zna da je Dinamova velika želja sjajni mladi srpski reprezentativac Nemanja Maksimović. Zbog njega je Marjan Vlak prošle sedmice otputovao u Kazahstan i gledao susret između Astane i BATE Borisova" piše zagrebački medij.

A Nemanja Maksimović je sin briljirao u dresu Astane na gostovanju BATE Borisovu u Belorusiji. Postigao je prvi gol za svoju ekipu, nakon koga je bilo jasno da Kazahstanci idu u grupnu fazu Lige Evrope.