Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Svađa, optužbe, čarke - prekinuta Skupština FK Partizan

Nezadovoljna Bjekovićeva struja/ Foto: YT printscreen

Svađa, optužbe, čarke - prekinuta Skupština FK Partizan

Predsednik Nadzornog odbora Skupštine FK Partizan Vladimir Vuletić, odložio je sednicu za mesec dana, kada će se birati i novi predsednik tog kluba između Nenada Bjekovića i Ivana Ćurkovića.

Sport
Autor: NB

Skupština FK Partizan prekinuta je nakon 70 minuta. Za više od sat vremena, odbornici klupske skupštine prvo nisu uspeli da se usaglase oko kvoruma, a potom su kritikovani detalji samog Statuta Fudbalskog saveza Srbije.

Ranije danas, članovima Skupštine FK Partizan Ostoji Mijailoviću i Dragoljubu Vukadinoviću nije dozvoljen ulaz u SC Teleoptik, uoči izbora za novog predsednika.

Mijailović i Vukadinović su došli u društvu kandidata za novog predsednika Nenada Bjekovića, ali je samo Bjekoviću dozvoljen ulaz.

Nedugo potom, član Skupštine FK Partizan Savo Milošević uvredio je predsednika Nadzornog odbora Vladimira Vuletića u raspravi oko formiranja radnog predstavništva na današnjim izborima za čelo kluba.

Problem je nastao kada je Vuletić, koji predsedava Skupštinom, prebrojavao članove, dok se opozicija pobunila jer nisu došli svi članovi okupljeni oko Nenada Bjekovića.

"Na šta ovo liči, na pijacu? Vi ste divljaci", poručio je Milošević Vuletiću.

Sam tok skupštinske sednice obeližila su konstantna prepucavanja, a predsednik Nadzornog odbora Skupštine FK Partizan Vladimir Vuletić, odložio je sednicu za mesec dana, kada će se birati i novi predsednik tog kluba između Nenada Bjekovića i Ivana Ćurkovića.