Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Turski navijači PRETE Delijama: NEĆETE SE ŽIVI VRATITI u Beograd!

Foto: 1080.plus

Turski navijači PRETE Delijama: NEĆETE SE ŽIVI VRATITI u Beograd!

Zvezdini navijači koji budu došli u Istanbul neće se živi vratiti za Srbiju, poručuju huligani Galatasaraja uoči današnjeg meča

Sport
Izvor: Telegraf

Košarkaši Zvezde gostovaće u Turskoj u okviru drugog kola Evrolige, a zbog tragedije od pre dve godine, kad su domaći navijači u Istanbulu ubili navijača crveno-belih Marka Ivkovića, ovaj duel se smatra visokorizičnim.

Uprava kluba s Malog Kalemegdana apelovala je na svoje navijače da ne putuju u Tursku, pošto ne mogu da im garantuju bezbednost.

Da je to jedino pametno rešenje, potvrđuje i činjenica da huligani Galatasaraja na društvenim mrežama poručuju "delijama" da je bolje da ne dolaze, jer se neće dobro provesti.

- Marko je dobio šta je tražio, pazite i vi da ne prođete isto. Dočekaće vas pakao u Istanbulu, za vas je bolje da ne dolazite - bili su samo neki od komentara navijača Galatasaraja.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić priznao je da mu teško pada gostovanje u Turskoj.

- Mečevi sa Galatasarajem su za mene uvek specifični zbog tragedije koja se desila pre dve godine. Uvek mi je teško kad moramo moramo da igramo u Istanbulu. Posle ubistva navijača dva puta smo se sastali sa Galatasarajem i oba meča su bila veoma sumorna - kazao je Radonjić i dodao:

- Znamo šta će nas tamo dočekati, ali bez obzira na to mi moramo da pokušamo da odigramo dobar meč. Potrudiću se da budemo koncentrisani samo na košarku i da ovo gostovanje iznesemo što uspešnije možemo.