Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Vlada Vujasinović je novi trener Pro Reka

Vladimir Vujasinović/ Foto: telegraf.rs

Vlada Vujasinović je novi trener Pro Reka

Vujasinović je tokom igračke karijere od 2001. do 2008. godine nastupao za Pro Reko, sa kojim je osvojio tri titule evropskog prvaka.

Sport
Autor: NB

Trofejni srpski trener i jedan od najboljih vaterpolista sveta ikada Vladimir Vujasinović, potpisao je ugovor sa italijanskim gigantom Pro Rekom.

Vujasinović je napustio VK Partizan sa kojim je osvojio dve uzastopne duple krune u Srbiji. Sa crno-belima je u veoma teški uslovima uspevao da bude konkurentan u najjačem evropskom takmičenju.

"Velika mi je čast što sam ponovo ovde. Nadam se da ćemo uspeti da ponovimo sve one dobre stvari kao kada sam bio igrač. Jedva čekam da započnem ovu novu, fascinantnu avanturu", rekao je Vujasinović za klupski sajt.

Pro Reko je na minulom završnom turniru Lige šampiona neočekivano ostao bez titule, pa je Uprava uručila otkaz Amedeu Pomiliju.

Vujasinović je tokom igračke karijere od 2001. do 2008. godine nastupao za Pro Reko, sa kojim je osvojio tri titule evropskog prvaka. Podsećanja radi, Pro Reko je najtrofejniji vaterpolo klub u Evropi, a italijanski tim je osvajao Lige šampiona osam puta, jednom više od zagrebačke Mladosti i Partizana.