Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Apatin: Naprednjaci oteli radikala posle izbora?

Predsednik opštine Apatin Živorad Smiljanić Foto: www.presscentar.rs

Apatin: Naprednjaci oteli radikala posle izbora?

Predsednik opštine Živorad Smiljanić tvrdi da su naprednjaci kidnapovali prvog čoveka radikala, koji je inače njegov koalicini partner.

Srbija
Izvor: N1

Ukoliko su tačne sumnje predsednika opštine Apatin Živorada Smiljanića - u tom gradu desila se postizborna otmica. Smiljanić koji je iz SPS-a, a na vlasti u koaliciji s demokratama i radikalima, tvrdi da su naprednjaci kidnapovali nosioca lokalne liste Srpske radikalne stranke i to baš ispred zgrade opštine kada je trebalo da se sastane s njim.

“Pošto mi imamo video nadzor ovde oko opštine, mi smo onda uključili to i videli da je ustvari to grupa naprednjaka - naših, lokalnih - su ga zgrabili, i ubacili u džip, i odvezli u Prigrevicu tamo, u neku privatnu kuću", rekao je Smiljanić za N1.

"Znate kako, mi ovde smo pobedili, naša koalicija. Oni sad pokušavaju da, što kaže, neke ljude ubede, uplaše, pošto je (lider radikala Vojislav) Šešelj navodno prihvatio da oni idu. Međutim, pošto je ovo mali grad, mi se svi dobro znamo i niko od ovih radikala nije hteo da napusti koaliciju, i oni su ga sad kidnapovali. Ne znam šta su hteli time da dobiju”, kaže predsednik opštine Apatin.