Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
BACIO SE U KOMERCIJALU Šešeljeva dela na SAJMU KNJIGA

Foto: Twitter, Tanjug

BACIO SE U KOMERCIJALU Šešeljeva dela na SAJMU KNJIGA

Naslovi poput „Mafijaška pudlica – Nebojša Čović“, „Glupson iz Manitobe Burs Mek Farlen“, „Smežurano kengurovo mudo Kevin Parker“, čekaju na sajmu.

Srbija
Autor: Nova Borba

Na 61. beogradskom Sajmu knjiga koji počinje u nedelju 23. oktobra, svoja dela pomovisaće i lider radikala Vojislav Šešelj.

I ne samo da će njegova dela biti izložena na sajmu, već će imati i sopstveni štand. Kako je opisano na samom štandu „Velika Srbija“, naučni radovi dr Vojislava Šešelja moći će da se kupe po specijalnim cenama.

Najavljeno je i druženje Šešeljem koji će potpisivati knjige. Kako će ići prodaja naslova poput „Mafijaška pudlica – Nebojša Čović“, „Glupson iz Manitobe Burs Mek Farlen“, „Smežurano kengurovo mudo Kevin Parker“, „Srpski baron Mihauzem Aleksandar Vučić“, ali i ozibljnije literature kao što je „Ideologija srpskog nacionalizma“ ostaje da se vidi.

 


srbIN:  
Te knjige koje ste naveli nisu na sajmu knjiga, to su zbirke dokumenata kojima je Voja davao takva imena kao vid politicke borbe protiv Haskog tribunala. Na sajmu su izlozena naucna dela, knjige iz edicije Srpski narod i novi svetski poredak. Knjige koje je Seselj sam pisao (ne zbirke dokumenata) sto u Hagu sto u Srbiji.

23.10.2016 12:05h    38     35