Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
BAHATI GRADONAČELNIK VALJEVA se šeta "po službenim putevima" sa gradskom odbornicom!

Slobodan Gvozdenović i Gorica Božović/ Foto: facebook.com

BAHATI GRADONAČELNIK VALJEVA se šeta "po službenim putevima" sa gradskom odbornicom!

Da nema fejsbuka, građani Valjeva ne bi ni znali da je delegacija predvođena gradonačelnikom i jednom osbornicom na putu po Sloveniji i Češkoj.

Srbija
Izvor: alo.rs, Nova bobra

Iako je nemoguće doći do izjave gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića o pojedinostima serija službenih putovanja gradskih zvaničnika po Češkoj i Sloveniji, zvanična Fejsbuk stranica Grada Velenja iz Slovenije objavila je fotografije svoji "gostiju" iz Valjeva.

Na tim fotografijama se vide sam gradonačelnik, koji je inače kadar Srpske napredne stranke, njegov zamenik Dragan Jeremić iz Socijalističke partije Srbije i odbornica u valjevskom parlamentu Gorica Božović, takođe iz SNS-a.

Naime, upravo je preko te društvene mreže javnost u Valjevu saznala gde su im čelnici, a list "Alo!" piše da je u trenutku njihovog nenajavljenog službenog putovanja valjevsku Skupštinu predstavljala odbornica zaposlena kao medicinska sestra u Domu zdravlja koja, interesantno, na svom FB profilu, kao profilnu fotografiju ima zajedničku fotografiju sa gradonačelnikom Gvozdenovićem.

Isti medij navodi da je ista delegacija nedavno posetila i Češku, kao i da građani Valjeva ni o tome ne znaju ništa.

Upitan o učinku putovanja u inostranstvo sa još dva člana izvršne vlasti iz tog grada, Gvozdenović je za portal “Valjevska posla” diskriminatorski poručio da izjave daje samo “diplomiranim novinarima”.

"Da biste bili novinar, morate da diplomirate. Imate raznih medija i raznih ljudi koji rade u medijima, ja dajem profesionalnim novinarima izjave, dakle diplomiranim novinarima, koji su završili fakultet. Napraviću paralelu sa medicinom, to vam je isto kao kada bi neko sebe nazivao doktorom, a završio je medicinsku školu i hoće nekog da leči " rekao je gradonačelnik tog grada za taj lokalni portal.

Gvozdenović je i ranije rado ulazio u klinč sa novinarima. List "Alo!" podseća da je on u poslednjoj predizbornoj kampanji, kao narodni poslanik, pretio ekipi "TV Valjevo Plus" kojoj je, kako stoji u njihovoj prijavi policiji, poručio “kad vas Darko Glišić (visoki funkcioner SNS) bude stavio u kočanjku, videćete vi”.