Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Bata Živojinović ponovo u bolnici

Foto: Medija centar

Bata Živojinović ponovo u bolnici

Bata Živojinović će provesti u bolnici najmanje deset dana dok se ne urade sve potrebne analize, tim lekara će pratiti njegovo stanje tokom tog perioda

Srbija
Izvor: Blic

Legendi jugoslovenskog glumišta Bati Živojinoviću zdravstveno stanje se pre nekoliko dana pogoršalo, zbog čega je hitno hospitalizovan.

Kako saznaje "Blic", Bata Živojinović će najmanje deset dana provesti u bolničkoj postelji dok se ne urade sve potrebne analize, a do tada će tim lekara pratiti njegovo zdravstveno stanje.

Osamdesetdvogodišnji glumac je početkom jula 2012. doživeo težak moždani udar od koga se oporavio, u oktobru 2006. imao je srčani udar, a bolovao je i od gangrene, koju je u nekoliko navrata lečio na Kubi, gde živi njegova ćerka. Poslednjih par meseci proveo je na oporavku kod kuće.

Živojinović je nedavno u stanu snimio i promotivni spot u režiji Miše Vukobratovića koji će se emitovati u Kini, a koji za cilj ima da poboljša turističku sliku Beograda u toj zemlji.

Inače, Živojinović je dobitnik ovogodišnje Festove nagrade "Beogradski pobednik" za životno delo, a priznanje je u njegovo ime primila supruga Lula. Tom prilikom je izjavila da Bata nije životno ugrožen.