Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
BIZARAN SLUČAJ PEDOFILIJE Naterao majku i ćerku na skidanje pred kamerom, a onda je UHAPŠEN

Ilustracija Foto: Pixabay.com

BIZARAN SLUČAJ PEDOFILIJE Naterao majku i ćerku na skidanje pred kamerom, a onda je UHAPŠEN

Nezapamćen slučaj internet pedofilije se dogodio u Srbiji.

Srbija
Autor: Blic.rs

Jedan pedofil, koji je u uhapšen pre nekoliko meseci uspeo je da prisili maloletnu devojčicu da se skine pred kamerom, ali to nije sve. On je to učinio i sa njenom majkom.

Mladić od 30 godina osumnjičen za internet pedofiliju, a on je ovo nedelo započeo tako što se maloletnom devojčicom sprijateljio na "Facebook-u". Bez reči o seksu saznao je da su njeni roditelji strogi i tražio detalje iz života njenih prijatelja.Zatim je pod pretnjom da će prijateljima ispričati šta je ona govorila o njima, decojčicu ucenio da pred kamerom podigne majicu. To je bio samo početak horora koji trajao mesecima, jer je pedofil tražio da se ona skida pred kamerom, kako snimci ne bi završili pred njenim roditeljima.

Devojčica je shvativši šta se dešava ispračala mami za slučaj, a ona mu je poslala poruku da se ne javlja njenoj ćerki. Međutim, nedugo zatim i ona je nasela pretnju pedofila da će snimak objaviti. Mladić je zatim zatražio i od nje da se skine, što je i ona učinila da bi sačuvala ugled porodice. Tako je ovaj pedofil više puta majku i ćerku prisilio na „seksualni performans“ pred kamerama.


Na kraju je slučaj prijavljen policiji, a policija je brzo otkrila i uhapsila pedofila, te će protiv njega biti podneta krivična priajva za internet pedofiliju.