Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ČANAK IZVREĐAO ŠEŠELJA I RADIKALE: Vi ste čopor krvoločnih primata, ŠLJAM I POLUSVET!

Ilustr/ NB

ČANAK IZVREĐAO ŠEŠELJA I RADIKALE: Vi ste čopor krvoločnih primata, ŠLJAM I POLUSVET!

Lider LSV Nenad Čanak izvređao je danas predsednika SRS Vojislava Šešelja, a poslanike radikala je nazvao "čoporom krvoločnih zapuštenih primata"!

Srbija
Izvor: Informer

Čanak je naveo da je sasvim jasno da je jučerašnjim bestidnim maltretiranjem i vređanjem Majkla Devenporta, žrtvujući ugled države i njenog parlamenta, Vojislav Šešelj počeo svoju predsedničku kampanju.

"Upravo to su Šešelj i njegovi zlikovci - čopor krvoločnih zapuštenih primata, koji urlaju na jednog čoveka i u parlamentu vređaju gosta iz strane zemlje. Tragovi su im još krvavi od sveg zla koje su naneli mračnih devedesetih, a hoće da nas ponovo posvađaju sa svim preostalim civilizovanim svetom", izjavio je Čanak i dodao:

"Šljam i polusvet izašao iz tame da ponovo povede zemlju u ludilo, sramotu, beznađe i ratove. Da na svim stratištima i zgarištima pravi nova stratišta i zgarišta. A za to što su danas u parlamentu snose odgovornost i svi oni koji su odbili zahtev Lige socijaldemokrata Vojvodine 2000. godine da se zabrani rad SRS i još nekolicini stranaka, te godinama svesno sprečavali sprovođenje Zakona o lustraciji sve dok on nije zastareo. Takođe, jednaku, ako ne i veću odgovornost ima i Haški tribunal koji jedanaest godina nije bio u stanju da osudi Šešelja i da ga stavi iza rešetaka, gde mu je mesto".

Na Čankove uvrede oglasio se Vojislav Šešelj koji je na svom Tviter nalogu kratko napisao da je Čanak 170 kilograma ničega