Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
DEČKO VELIKOG SRCA: Pogledajte scenu koja se retko viđa danas!

Printskrin

DEČKO VELIKOG SRCA: Pogledajte scenu koja se retko viđa danas!

Nepoznati beogradski heroj koji je verovatno ovu devojku zapamtio jer često bosonoga prosi po autobusima GSP, na ovaj način odlučio da joj pomogne

Srbija
Izvor: Blic

"Ni rođeni brat mi nije pomogao niti pružio ovo što je taj momak uradio za mene. Patike su mi kod kuće, nosiću ih samo kada idem negde", priča Danijela, devojka koju je u ponedeljak uveče patikama obradovao nepoznati mladić, koga ona nikada ranije nije videla.

"Ništa mu nisam tražila. Prišao mi je i pitao me koji broj patika nosim. Rekao mi je da skinem svoje patike i probam te nove. Bile su mi taman" pričala je Danijela.

Poklon koji je dobila, kako kaže, čuva da ne bi isprljala. Osim obuće, dobri dečko joj je poklonio čarape i jabuke za decu. Inače, Danijela živi sa majkom i četvoro dece u Krnjači.

"Da imam, ne bih prosila. Za sve pare koje skupim, deci kupim hranu. Viršle, paštete, pampers, mleko… Pune kese donesem" priča devojka koja ima samo 23 godine.

Velikodušnog mladića, kaže, nikada neće zaboraviti. Zahvalila mu se jedinim što je imala kod sebe – poljupcem u obraz i iskrenim zagrljajem.

Pogledajte plemeniti gest beogradskog heroja ovde.