Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Devojčica OČITALA LEKCIJU britanskom novinaru: NOLETU se obraćajte sa POŠTOVANJEM! (VIDEO)

Ilustr/ Printscreen

Devojčica OČITALA LEKCIJU britanskom novinaru: NOLETU se obraćajte sa POŠTOVANJEM! (VIDEO)

Devetogodišnja Ivona Vasić oduševila je srpske medije, kada je snimila poruku upućenu britanskom novinaru i stala u odbranu srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Srbija
Autor: NB

U video snimku Ivona se direktno obraća "gospodinu novinaru", podsećajući ga da sa dužnim poštovanjem treba da se obraća nekome ko je bio svetski broj jedan.

Ona ga je upitala da li on zna koliko je teško biti najbolji na svetu u bilo čemu.

Ivona je potom rekla da joj je dosta tog "britanskog sarkazma" i da bi Noletu trebao da se obraća kao što se obraća britanskoj kraljici.

Kako je izgledala njena poruka pogledajte u video snimku ispod:

#NovakDjoković #Djoković #Nole #HotSport #Tennis #Masters #No1 #Serbia #Srbija #Djokovic
A video posted by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on

Poruka mlade teniserke je izazvala veliko interesovanje medija, pa je ova učenica četvrtog razreda gostovala i na televiziji.

Ona je u Jutarnjem programu jedne naše televizije objasnila da svi moramo da cenimo ono što je Novak Đoković postigao i da to ne zaboravimo ni sada kada više nije na prvom mestu ATP liste.

"Svi su se oni promenili, samo je Novak ostao isti", rekla je Ivona i dodala da se svakom može desiti da ima loš dan ili lošu nedelju, te da to nije razlog da se zaboravi sve što je postigao do tada.

Podsećanja radi, nakon prvom meča na turniru u Londonu, Novakova pobeda nad je pala u drugi plan jer je jedan od novinara provocirao srpskog tenisera, aludirajući na njegovo "mentalno stanje".

Kako mu je Novak odgovorio, pogledajte ispod: