Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Đinđićev telohranitelj: Bojim se da se Vučiću SPREMA ISTA SUDBINA

Milan Verouvić/ Foto: Vesna Lalić

Đinđićev telohranitelj: Bojim se da se Vučiću SPREMA ISTA SUDBINA

Što se više o tome priča, to je bezbednost premijera ugroženija

Srbija
Izvor: Alo

Milan Verouvić, bivši telohranitelj ubijenog premijera Zorana Đinđića bez dlake na jeziku govori o najavljenom obračunu srpske policije sa mafijašima i njihovim klanovima, o čemu je govorio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Čovek koji je na svojoj koži osetio kako izgleda i koliko može da košta rat države sa kriminalom, jer je tog 12. marta, kada je ubijen Zoran Đinđić, takođe primio metak koji je ispalio Zvezdan Jovanović, kaže za "Alo" da mafije u Srbiji nema i da je to prva stvar koju moramo da shvatimo.

"U Srbiji nema mafije. Nismo mi takvo društvo u kojem se može stvoriti mafija, to mora svima koji o tome govore da bude jasno", kaže Veruović.

On takođe kaže da u Srbiji vlada jedna velika bezbednosna nekultura koja nas vrlo lako može dovesti u ozbiljan problem u pogledu bezbednosti države i premijera Vučića.

"Licitirati sa bezbednošću premijera ili nekog državnog funkcionera preko medija ili neformalno je vid pripreme za ono što se dogodilo 2003. godine. Samim tim, to može dovesti u opasnost državu, ali i do toga da Vučić doživi Đinđićevu sudbinu. Pustimo bezbednjacima i stručnjacima da vode računa o bezbednosti premijera, a ne preko medija da polemišemo o tome. To nije tema za licitiranje i izvlačenje paralela", zaključuje Verouvić.

 


sremica:  
Jednog si već zaštitio, pokri se ušima!

16.10.2016 16:15h    28     29


Ex telohranitelj:  
Sremice nauci ti i njega a i mene kako to da uradimo-sacuvamo nekog.To je nemoguce pamenjakovicko!

17.10.2016 18:14h    27     26