Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ĐOKOVIĆ: Nije Agasi kriv za moj poraz, MORAĆU DA NAUČIM LEKCIJU

Foto: www.thenational.ae

ĐOKOVIĆ: Nije Agasi kriv za moj poraz, MORAĆU DA NAUČIM LEKCIJU

Novak Đoković posle šokantne eliminacije u četvrtfinalu Rolan Garosa izjavio je da "mora da nauči lekciju i da se nada da će iz svega izaći jači".

Srbija
Izvor: RTS

Đoković je izgubio od mladog Austrijanca Dominika Tima, treći set sa "nulom" i ne samo što se oprostio od titule nego će od ponedeljka prvi put posle šest godina biti ispod drugog mesta na ATP listi.

"Svi veliki igrači prolaze kroz ovo, moram i ja. Naučiću lekciju i posle svega smisliti način kako da izađem još jači. Veliki je izazov ispred mene, ali spreman sam za njega", izjavio je osvajač 12 grend slem titula na konferenciji za medije, prenosi AFP.

On je preuzeo potpunu odgovornost za "užasnu igru" u trećem setu, odbacio konstataciju novinara da se predao i zamolio da ne okrivljuju Andrea Agasija.

"Treći set je moja odgovornost, nisam igrač koji se predaje, ništa nije funkcionisalo, ali borio sam se do kraja", poručio je Đoković.

Upitan o saradnji sa Andreom Agasijem, Đoković je rekao da će pokušati da nastave saradnju i na Vimbldonu. On je dodao da još ne zna da li će igrati na nekom turniru na travi pre Vimbldona.

Đoković je naveo da i dalje želi da se vrati na prvo mesto na ATP listi, ali da mora da igra bolje i da ima kontinuitet.

"Svestan sam gde sam sada i znam gde mogu da budem. Radim na tome", rekao je on.