Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Doktorka malog Radenka: “NIJE MI SE DALO da ga pošaljem na analize!“

Ilustracija

Doktorka malog Radenka: “NIJE MI SE DALO da ga pošaljem na analize!“

Otac malog Radenka optužuje doktorku da nije htela da mu spase sina

Srbija
Izvor: Kurir

Tužilaštvo bi, pored optužnice protiv dr Dobrivoja Bojanića, trebalo da pokrene istragu i protiv pedijatra Opšte bolnice u Loznici dr Milene Filipović, smatra Milan Nikodinović, otac malog Radenka (8), koji je preminuo od gasne gangrene nakon preloma ruke!

Dr Filipović je na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici javno priznala da je četiri dana pre smrti deteta tokom lekarskog pregleda ustanovila da je ruka otečena, kaže očajni otac.

Naš advokat ju je pitao: „Na šta upućuje temperatura?“ Odgovorila je: „Na infekciju.“ Advokat ju je pitao zbog čega nije poslala dete da uradi dodatne nalaze, a ona je odgovorila: „Nije mi se dalo!“, priča Nikodinović.


Veštačenje, koje će biti nakon saslušanja, pokazaće ko je od lekara imao koju obavezu i da li ju je ispoštovao. Za sada je jedino dr Bojanić osumnjičen.
 


sremica:  
Lenština obična, ni sramota je nije!!!

29.11.2016 20:00h    36     36


sremica:  
Ni sinacilin kapsulice da mu daš, i to te je mrzelo, ženo božija, dete je umrlo a tebi se nije dalo???!!! Imaš li decu i unuke ili oni idu preko veze kod tvojih prijatelja???!!! Nas i našu decu koji vam, mislite, nismo elita mrzi i da pregledate!!! Stidi se babetino!!!

29.11.2016 19:59h    36     29