Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Dragoljub Petrović za Novu borbu o pismu Željka Mitrovića: NEKA POLICIJI OBJASNI ŠTA JE MISLIO!

Dragoljub Petrović/ Foto: N1

Dragoljub Petrović za Novu borbu o pismu Željka Mitrovića: NEKA POLICIJI OBJASNI ŠTA JE MISLIO!

Glavni urednik lista "Danas" kazao je da vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović samo odrađuje prljavi medijski posao.

Srbija
Autor: Nova borba

"Mitrović je zajedno sa vlasnikom Informera (Dragan J. Vučićević) čovek koji obavlja prljave medijske poslove za Aleksandra Vučića, pa to pismo shvatam kao deo te misije", kazao je urednik "Danasa" Dragoljub Petrović za Novu borbu.

Podsetimo, Mitrović je u svom otvorenom pismu kazao da se divi premijeru Srbije Aleksandru Vučiću kako može da istrpi da mu redakcija “Danasa” javno omalovažava i vređa rođenog brata. Tom prilikom je Mitrović i posumnjao da mu se Petrović sveti preko uvreda na račun porodice srpskog premijera.

“Nadam se samo da ovo nije odmazda i odgovor na ono što ja onomad medijski umlatih Soroša, koji je po svemu sudeći Draži više nego brat ili, kako Vučko nazva Dražu, Soroševa devojčica”, napisao je vlasnik “Pinka”.

Na pitanje kako gleda na činjenicu da ga je Željko Mitrović u svom otvorenom pismu nazvao plaćenikom, Soroševom devojčicom i Dražom Silnim, Petrović je samo kratko odgovorio da je to Mitrovićev raskošni talenat za uvrede i manjak smisla za humor.

Ipak, Mitrović nije nimalo štedljivo pisao šta misli o Petroviću, a kazao je i da bi glavni urednik “Danasa” mirno posmatrao kako se iživljavaju nad njegovom porodicom.

Ilustracija: Informer.rs

“Mi i Draža Silni nismo isti ili bar Vučić nije kao Draža, Vučić bi, koliko ga ja poznajem, uvek skočio da zaštiti i Dražinog brata i sestru i ostalu familiju. Moram da priznam da sam ja drugačiji i od jednog i od drugog! Da nekim slučajem Draža udari na moju porodicu, ja bih mu poslao Božić Batu sa posebnim novogodišnjim poklonima koje dugo ne bi zaboravio!”, napisao je tada Mitrović.

"Slanje Božić Bate je valjda metafora, a metafore se u tom svetu koriste kada nekome treba nacrtati metu. Ja to tako shvatam, a morate pitati Mitrovića šta je on mislio, ako je uopšte on mislio ili je za njega mislio neko drugi", kazao nam je Petrović uz opasku da neće podizati nikakvu tužbu protiv vlasnika "Pinka", već da očekuje od policije da pozove Mitrovića i upita ga šta je hteo da mu poruči u tom otvorenom pismu.

"Pa kad im on objasni šta je mislio, neka policija krivičnu prijavu prosledi nadležnom tužiocu", zaključuje Petrović.

 


Realno:  
Draža je duhovit, Mitrović je glup.

20.11.2016 20:33h    54     50