Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
DRAMA U TOKU Zgrada na NBG još pod opsadom!

Foto: Tanjug

DRAMA U TOKU Zgrada na NBG još pod opsadom!

Više od 13 sati je prošlo od kako se naoružani muškarac, posle sinoćne pucnjave, sakrio u zgradi u Ulici Jurija Gagarina 241 na Novom Beogradu, a beogradska policija još traga za njim.

Srbija
Autor: Tanjug

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova opkolili su zgradu i uz spiskove stanara kontrolišu ko u nju ulazi i izlazi.

Deo policijskih snaga nalazi se u soliteru gde i dalje traga za muškarcem.

Kako je rekao stanar te zgrade Zdravko Gašović policija je sinoć pretresla njegov i još neke stanove u potrazi za muškarcem.

"O svemu što se događa prvo sam saznao iz medija, ali sam mislio da to nije u našoj zgradi pošto je javljeno da se sve događa u Gandijevoj ulici. Tek slučajno, kada sam se čuo sa sinovima u Americi preko skajpa, oni su mi rekli da je ipak moja zgrada u pitanju. Izašao sam na terasu i video da je policija opkolila soliter", rekao je Gašović.

Prema njegovim rečima, situacija ovog jutra je nepromenjena u odnosu na sinoć, s tim što je na licu mesta "nešto možda manje policijskih snaga".

Muškarac koji je vozio crni automobil BMW, nešto posle 20 sati počeo je da puca nasumično iz vozila i automobilom udarao u druge u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, oštetivši najmanje još četiri vozila.

Posle pucnjave, osumnjičeni je pobegao dalje Ulicom Jurija Gagarina, ali mu je kod broja 213 otpao točak na vozilu, pa je nastavio da trči i naoružan uleteo u soliter u Ulici Jurija Gagarina 241.

Policija je u automobilu napadača našla dva pištolja.

Prema navodima medija, naoružani muškarac je srednjih godina i krije se na nekom od 14 spratova solitera sa 90 stanova.