Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
DSS ne želi na razgovore kod Vučića

Sanda Rašković Ivić/ Foto: novosti.rs

DSS ne želi na razgovore kod Vučića

Ivićeva je na sednici Glavnog odbora stranke rekla da je raduje što je DSS vratila u Skupštinu Srbije, gde će se boriti za nacionalne interese zemlje.

Srbija
Autor: NB, Agencije

Predsednica DSS-a Sanda Rašković Ivić izjavila je u tu stranku stigao poziv od Aleksandra Vučića za razgovore u vezi sa formiranjem nove Vlade.

Ivićeva je podvukla da niko iz te stranke ne želi da ide na razgovore kod Vučića jer su nacionalna i ekonomska politika DSS-a suviše udaljene od politike Aleksandra Vučića da bi se sa njim razgovaralo.

Ona je na sednici Glavnog odbora stranke rekla da je raduje što je DSS vratila u Skupštinu Srbije, gde će se boriti za nacionalne interese zemlje.

Rekla je da na izborima nisu postignuti najbolji rezultati, posebno na lokalu, ali da je, ponovila je, DSS "pokradena za 100.000 glasova", jer su, tvrdi, stranci na vlasti bili preko potrebni njihovi glasovi kako bi imali dvotrećinsku većinu u parlamentu.

Kako kaže, većina je stranci na vlasti potrebna za promenu Ustava i da se iz Preambule izbaci da je Kosovo sastavni deo Srbije, ali da im to DSS neće dozvoliti.